2011. szeptember 8., csütörtök

Gyors helyreigazítás

Felháborító, hogy pártseggekben turkáló bértollnokok olyan állítást adtak Árpi, a Fegyverszakértő szájába, miszerint az Indexet kormányzati befolyás érné. Ezt igazából nem is a Mester mondta, hanem az ex-168 órás pártkatona. Árpit csak sodorta az ár.

7 megjegyzés:

  1. Ma (pénteken) lesz 6 és 7 között interjú Új Péterrel a Klubrádióban. Riporter: Rangos Katalin. Holnap már fent lesz a neten (én is a netről tervezem majd meghallgatni.) Az nem várható, hogy titkokat fecseg ki, de a riportalanyok élete, személyisége, motivációi többnyire kiderülnek ezekben az interjúkban.

    VálaszTörlés
  2. Csak vigyazzon Uj Peter, nehogy valamit a szajaba adjanak a Klubradioban, ahogy Arpival tortent.

    VálaszTörlés
  3. Ismerősöktől kaptam ezt a linket, nem tudom, milyen honlap, még sohasem láttam, de azért a cikk hihetőnek tűnik:

    http://www.tenyezo.hu/az-index-hu-elesett-csak-tudjatok-rola/

    Magamtól úgy képzelem el a dolgot, hogy felajánlják a tulajnak (Spéder): vagy szájkosár, vagy kellemetlenség. Utóbbi széles skálán mozoghat, hiszen feltehetőleg a magyar üzletemberi átlag körül szóró múlttal rendelkezik. (Petty petty hátán, vélem.) De ad abszurdum még a hétkeres Nagy György vagy az MMV/BKV-és Kocsis István is rávallhat valamit.

    VálaszTörlés
  4. Tenyezo.hu? Minden Tenyezo neveben orok halank, Orangutan. Igen, mi itt a Tirpakblogon Tenyezo Elitek vagyunk, a Tenyezo.hu a mi lapunk.

    A Mesternek nem hagytak, hogy ellent tartson annak, ami neki nem tetszik. Aztan valaki neki tartott ellen.

    VálaszTörlés
  5. Tényleg meglepő hely a www.tenyezo.hu. Most belenéztem, és az előbbb már idézett szerzőtől még ezt is találtam:

    "... „a két legnagyobb ma létező “ne pofázz róla, ha nem akarod, hogy kirúgjunk” tabutéma egyikét, a FED (amerikai jegybank) tevékenységét kezdték el kritizálni [az Echo TV-ben], egy közel főműsoridős beszélgetős műsorban, mélyen, szakértőkkel, tabu mentesen. Ja, és nem mellesleg a jelenlegi pénzügyi rendszert. Az egész a devizahitelesek megsegítésének az apropójából pattant ki és elég komoly mélységekbe ment bele.

    Meg is lett az eredménye, a UPC – úgy ahogy van – az Echo TV-t szinte azonnal kivette az analóg csatornakiosztásából. Ezzel több százezer háztartásból ki lett szedve az Echo TV. ..."

    Én persze nem nézek TV-t, de míg az Echo TV-t mély ellenszenvvel, elvből nem nézem, a többit csak azért, mert nem szeretek TV-t nézni.

    VálaszTörlés
  6. Én úgy látom, nehéz lenne az előbb idézett szerző mellett más szerzőtől is idézni a tenyezo.hu-ról. Én legalábbis csak az előbb idézett szerzőtől tudtam cikket találni.

    Az feltűnt, hogy az UPC is olyan semmitmondó hárombetűs rövidítés, mint a FED, a CIA vagy az UFO?

    Talán nem véletlen az egybeesés.

    VálaszTörlés
  7. Szóval ez is mutatja, milyen nagy globális összeesküvésről folyik népünk ellen.

    Jó itt lenni, sokat okosodik itt az emberszabású.

    VálaszTörlés