2013. november 27., szerda

Csak a láncaitokat veszthetitek

Két grafikon került a kezembe a minap. Az egyik az amerikai államadósság növekedését mutatja, a másik pedig a bolygó átlaghőmérsékletét. Az egybeesés döbbenetes. Pont a '90-es években, amikor az amerikai államadósság a leggyorsabban növekedett, pont akkor gyorsult fel leginkább a globális felmelegedés. Talán nem véletlen az egybeesés. Alapos okkal feltételezhetjük, hogy a birodalmi globalóma féktelen étvágyát kielégítendő olyan lendülettel harapdált a Földanya élő húsába, hogy a súrlódástól az egész bolygó felmelegedett.

De beszéljünk mégis az amerikai bűnözésről.

Amerikában verik a négereket. Ennek oka pedig nem más, mint az amerikai nemzetállamra telepedő mohó globálbirodalom, ami a négerek kiszivattyúzott centecskéiből épít hatalmas repülőgéphordozókat, hogy azokkal aztán másokat, például a magyararcúakat félemlítse meg, ha több zsozsót mernek követelni. A kizsákmányolt 20 millió szörnyű szegénységben él és nem jut hozzá az egészségbiztosításhoz. Most is, mi történik. Amikor Obama elnök kiadta a parancsot, hogy fizessen mindenki egészségbiztosítást, hogy a nyomorultak is hozzá tudjanak jutni az egészségügyhöz, akkor az ultraliberálisok nem átallották aláaknázni a tervet. Ezt én korábban az USA hanyatlásának tudtam be, de most, a mélyszerkezet alapos tanulmányozása után mégis inkább azt gondolom, hogy ez a birodalmi USA dölyfe miatt van. Azok a nyomorultak, akiknek korábban nem volt egészségbiztosításuk, most tiltakoznak, hogy milyen jogon kényszerítik őket arra, hogy vegyenek kötelezően. Ez is mutatja a birodalom perfiditását, hogy pont a megalázottakat és megszomorítottakat kényszerítik egészségbiztosítás vásárlására.

Elkalandozom! Ott tartottunk, hogy verik a négereket és börtönbe csukják őket. A börtönöket meg odaadják a karvalytőkének, amely karvalytőke kiapadhatatlan étvággyal új négereket akar a börtönbe zárni, hogy ilymódon garantálja az extraprofitját. Akinek persze pénze van, az meg tudja fizetni a jó ügyvédeket és kikerül a börtönből. Amerikában van ez így, hála a Világszellemnek, Magyarországon nem.

Mindebből az következik, hogy Amerikában csak annak van szabadsága, akinek pénze is. Ti, szabadságmániától és liberalizmustól fertőzött agyú konzomidiótácskák, az USA-ban csak a láncaitokat veszthetitek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése