2014. május 2., péntek

Függvény

Vegyük csak az életminőséget. Az életminőség nem a francia forradalmárok és a nyugat materializmusától függ, hanem egy függvénytől, amelybe bemennek a bemeneti paraméterek, mint mondjuk az adott társadalom életszínvonala, a globálkomprádorok helyi kizsákmányolási rátája, az elfogyasztott élvezeti szerek mennyisége és a társadalmi szövet szakralitása és kijön belőle az életminőség, mondjuk leélt években.

Na most az van, hogy általában ebbe a függvénybe csak a társadalom életszínvonala megy be és jön ki ebből meglehetősen pontosan az életminőség. Úgy adódott, hogy a keleti szakralitás civilizációs centrumaiban, Kínában és Indiában is ez van.

Azonban ez ne tévesszen meg minket és ne fertőzze agyunkat a materializmus nyugati téveszméje! Vannak kivételek! Vannak olyan országok, ahol a függvénybe más is bemegy az életszínvonalon kívül.

Naná, hogy a különös anyagból gyúrt emberek közt ott vagyunk mi, magyarok is. Szakrális keleti lelki társainkkal, az oroszokkal és az ukránokkal együtt. Velünk az van, hogy a függvénybe nem csak a materiális javak mennek be, hanem olyan szakrális őshagyományok is, mint az égetett szesz, a magas szénhidráttartalmú ételek, a sok malacpöri meg a keleti ősszakralitásra visszavezethető drogok is. Ezek konkrétan lehúzzák a várható élettartamot, még ha az életminőségen javítanak is. Kevesebbet élnek a roncstársadalmisták, de azt legalább jól, ami nem mondható el az USA-ról, ahol verik a négereket és börtönbe zárják őket és ott még malacpöri sincs.

Viszont itt van ez az alacsony életminőségi adat, amivel valamit tenni kellene. A megoldás természetesen a társadalmi szakrális mikroszövet. Ilyen szövetet kellene importálni Vietnámból és Kubából, ahol a függvényt a nem materiális paraméterek felfelé húzzák. Konkrétan nem zabálnak disznó módra ártalmas szénhidrátokat hegyekben és nem isznak hozzá égetett szeszt, hanem egészséges mennyiségre korlátozza a tápanyagbevitelüket a szegénység.

És itt jön a képbe a bütyökmag és annak hatalmas potenciálja a magyarság szomatikájára.

5 megjegyzés:

  1. Kedves KGB, hiába hízeleg, marad a mirelit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fáraszt, hogy az általános iskola nem dolgozik a kezem alá. A postból világosan kitűnik, hogy én a bütyökmagot a roncstársadalmisták szomatikájára javaslom megoldásnak. Ők felőlem mirelitként is ehetik.

      Én a magam részéről megmaradok annál a kitűnő francia kecskesajtnál, amit a sarki fűszeresnél vettem tegnap. Ezzel természetesen nem akarom azt mondani, hogy a globalizáció a webproliknak is jár, csak nekem, aki azt kiérdemelte.

      Törlés
    2. Maga a sarki fűszeresekkel trafikál? Szóval már nemcsak a pápát tartják kézben.

      Törlés
    3. A katolikus egyház lefeküdt a kapitalistáknak, de mi köze ehhez a sarki fűszeresnek? Becsületes bevándorló Portugáliából.

      Törlés
  2. Ünnepélyesen megígérem, hogy legközelebb nem csak a bejegyzés utolsó bekezdését olvasom el! (Ehhez persze az kell, hogy a bütyökmag szó szerepeljen a többiben is.)

    VálaszTörlés