2015. február 27., péntek

Megmentő

Anne Applebaum fűti a lengyeleket, mert ő a lengyel parlamenti házelnök felesége. Ezek után nem is meglepő, hogy a lengyelek nem szeretnek minket. Az Applebaumok nem engedik.

Miután ezt tisztáztuk, nézzük, mivel fűt ez az Applebaum. Applebaum azt mondja, hogy az ukránoknak jobb életük lesz, ha a Nyugattal tartanak. Most kibújt a szög a zsákból! Egy cumit láthatunk itten, amikor azt ígérik a megtéveszthető kelet-európaiaknak, hogy több lesz a zsozsó. A valóság azonban az, hogy kevesebb lesz a zsozsó, mert a Birodalom léttömeget szivattyúz el, amely léttömegből csak morzsákat juttat vissza a lokálkomprádoroknak.

Mindez a szivattyúzás roppant egyszerűen bizonyítható. Jobban vagy rosszabbul élünk-e, mint 1978-ban, a liberális diktatúra kezdete előtt? Aki nem élt volna még 37 éve, hogy visszaemlékezzen, annak elmondom, hogy rosszabbul élünk, mint 37 éve! Ukrajna most rosszabbul vagy jobban él, mint élt a Szovjetunió részeként? Tessék csak megkérdezni az ukránokat, akik most katonai behívót kapnak és nincs munkájuk: hát bizony, hogy rosszabbul élnek!

Világos, mint a nap, hogy a Birodalom létjavakat szivattyúz.

Ki az, aki segít nekünk, kiszivattyúzott kelet-európaiaknak abban, hogy a létjavakat ne szivattyúzzák el? Hát nem is Anne Applebaum, aki a szivattyúzó Birodalom szócsöve.

Csakis Putyin tud a kifosztásunkon mérsékelni.

7 megjegyzés:

  1. Ennél nagyobb baromságot már régen olvastam. Remélem ez a cikk csak vicc.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tipikus liberális válasz. Arra nem tudsz válaszolni, hogy miért élünk rosszabbul ma, mint 37 éve, de barmozni azt tudsz. Már nem hisznek neked a kelet-európai megalázottak és megszomorítottak!

      Törlés
  2. Régi Birodalom Névtelen ügynöke! Kussolj!

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. KGB, a biztonsági rendszere meggyengült. Bárkit beenged ezekben a vészterhes időkben?

    VálaszTörlés
  5. Egy álőrnagyot ráadásul? Reaktiválnom kellett magam megérdemelt nyugdíjas éveimből!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őrnagy, a terv része, hogy idecsábítjuk az álőrnagyokat és hagyjuk őket beszélni. Majd ha biztonságban érzik magukat, akkor kemény kézzel lecsapunk rájuk!

      Törlés