2011. szeptember 21., szerda

Okosabb vagyok, mint egy katolikus




Tudom, KGB már írt erről, de gúnyom emberfeletti, ezek a lúzer katolikusok megint bénáznak, én viszont tudom az Okosat. Belelapoztam a katekizmusba, és ott azt találtam, hogy a katolikusoknak templomba kell járniuk. Megvilágosodtam! Akik nem járnak templomba, azok nem is katolikusok! Hát hogy meri a klérus venni magának a bátorságot, hogy plakátokon szólítsa harcba a foteljukban gubbadó, mónikasót néző, pörkölt- és sörszagú prolikat, hogy vallják magukat katolikusnak?

Tegnap felhívott Parakovács, és azt mondta, hogy a népnyúzó papok esetleg arra gondolnak, hogy a magyarok majd a hitvallás hatására jól megtérnek. Imi biztos túl sok alkoholmentes sört ivott, azért mond ilyeneket, de én ezt nem hiszem el.

Tanulmányoztam a statisztikákat is, és ebből is látszik, hogy a katolikusok hazugok és képmutatók. Alig járnak templomba, de a támogatást azt bezzeg bezsebelik! Aztán a rengeteg pénzt borra és nőkre költik. Látjuk, mennyi nőegylet van, amik mind-mind állami pénzből élnek. Nem is beszélve a borászatokról. Vizet prédikálnak és bort isznak, sőt termelnek!

Gyurcsány is megmondta, hogy Mária levette a kezét az országról. Amúgy nem tudom ki az a Mária, én csak egy Margitot ismerek, nem is tudom, hogy jut ez az eszembe. Margit viszont nem vette le a kezét az ország billentyűzetéről, jól teszi.

Én azt is látom, hogy a magát Katolikus Egyháznak nevező gittegylet valójában egy brutális pénzszivattyú, amin keresztül egy Globális Elit húz hasznot és nyomorítja meg a tudatlan, megtévesztett hívőket. Ez egy multicég, ami még a halálból is üzletet csinál, sőt, azt képzelik, hogy van ingyenebéd.

Kedves Olvasóim, ti, akik általam okosodtatok meg, ugy nem valljátok katolikusnak magatokat a népszámláláson?

8 megjegyzés:

  1. Jaj, Bela, egy szornyu gyanum tamadt. Lehet, hogy a Vatikan resze a Birodalomnak?

    Ez megmagyarazna, miert szolgaljak ki a Birodalmat es miert veszitettek el a kapcsolatot a szakralitassal!

    Ki az a Margit?

    VálaszTörlés
  2. ööö Trockij Margitot kiretusálták a Tirpákról?

    VálaszTörlés
  3. Nem ismerunk semmifele Margitot mi itt a Tirpakblogon. Ami az Egyetlen es az Orok Tirpakblog.

    VálaszTörlés
  4. A Mester írásait olvasva még egy magamfajta, reformátusnak keresztelt hitetlen is kísértésbe esik, hogy csak azért is katolikusnak vallja magát. A Mester nem lehet annyira hülye, hogy katolikusellenes létére híveket toborozzon a katkóknak! A Mester tehát katolikus ügynök.
    H.Hartland

    VálaszTörlés
  5. Hartland, aki katolikusnak vallja magát a népszámláláson, az rosszat tesz a katolikusoknak, mert megakadályozza az oly szükséges reformot. Egy katolikusoknak ártani akaró hitetlen tehát logikus, hogy katolikusnak vallja magát.

    VálaszTörlés
  6. Ha a katolikusok megcsinálnák a reformot, akkor onnantól kezdve reformáltak lennének, azaz reformátusok. Ennyi erőből áttérhetnének most azonnal is. Ha viszont a gyerekkorukban misére hurcoltak mind katolikusnak vallják magukat, akkor ez a metróplakátoló szubkultúra továbbra is olyan sok pénzt nyúlhat, amiből pedig még rengeteg modern képmesét lehetne írni.
    H.Hartland

    VálaszTörlés
  7. Szerintem óriási hiba egy reformkatolikust összekeverni egy reformátussal. Az egyik ugye katolikus maradt a reform után, a másik meg református lett a reform után. Nem hiszem, hogy a különbséget részleteznem kellene.

    A reformkatolikusok nem nyúlnának pénzt, ez pont egy olyan tulajdonsága a nemreformkatolikusoknak, amit meg kell változtatni.

    VálaszTörlés
  8. Na de a Mester munkájából pont azon hátsó szándék lólába lóg ki, hogy a katolikusok maradjanak úgy, ahogy vannak, és még több képmesényi pénzt nyúljanak. Cui prodest? - kérdezhetjük.
    H.Hartland

    VálaszTörlés