2014. január 31., péntek

Atom

A paksi atom kapcsán kibontakozó politikai hisztéria élesen világítja meg, miért van válságban a Nyugat. Szinte hihetetlen, de igaz: közönséges konzumidióták is véleményt nyilváníthatnak egy olyan kérdésben, amihez semmi közük. Amíg ezek a - fogalmazzunk politikailag korrekten - sertéstenyésztő betanított munkások a tradicionális szakralitásukban éltek - magyarul ki se dugták az orrukat a falujukból - addig ilyen gond nem volt. Addig azt se tudták, hogy létezik olyan, hogy nemzetstratégia, annak pedig az energiastratégia nevű leágazása.

A Nyugat rohadása és a ránk erőszakolt túl sok szabadság eredményeképpen most viszont beleszólnak. Műszaki paramétereket és a titáni világerők ütközetének állását figyelmen kívül hagyva, zsigerből, érzelmi alapon, gyomormegfontolások alapján. És hiába magyarázom nekik az Igazságot én, vagy Joseph Klapper (akárki is volt ő) vagy akár Ortega y Gasset, csak élnek az ő kis világukban és mondják, mondják, amit lehet, hogy én is mondtam egy éve, de azóta a helyzet megváltozott.

Tessék, atomerőmű. Kellett nektek a szakrális bütyökmagidill és a fenntartható együttélés a nádi poszátával? Nem kellett. Mikrohullámú sütőt akartok, Gorenje hűtőládát és lapostévét. Akkor fogadjátok el ennek a következményét, az atomerőművet. Vagy akinek nem tetszik az atomerőmű, az eljöhet a túlélőtáboromba és kanalazhatja a darált bütyökmagból készített pempőt egy hétig. Azután már akár az emberi erővel termelt villamos energia is vonzóbb lesz számára, nem ám az atomerőmű.

Atomerőmű csak akkor tud épülni, ha a nép egységbe forrva odateszi magát és tol, ás, betonoz. Ott, ahol belepofáznak, pampognak, nyígnak, ott még nyúlgát sem épül (nem, mintha ez baj lenne, úgyis túlságosan eltávolodtunk az élővíztől). A magyarság most eldöntheti, hogy bütyökmagpürét akar és nyugatias modernitást, vagy ingyenáramot az atomerőműből és szakrális vezéri irányítást.

A választás a tiétek.

5 megjegyzés:

  1. " vagy ingyenáramot az atomerőműből "

    Nem az atomerőmű léte vagy nem léte az ok, hanem az "ingyenáram" ára..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nevtelen, hutoladat akar vagy beeri butyokmaggal? Ha hutoladat akar, akkor le kell nyelnie az atomeromuvet. A ketto egyutt jar.

      En sem ertek ezzel egyet. Az en viziomban az ember teljes mertekben egyesul a Termeszettel. Foleg a konzumidiotak. Ezt azonban "demokraciaban" nehez kivitelezni es ezzel a "demokraciarol" is elmondtam a velemenyemet.

      Törlés
  2. KGB: ez a valasztas a tietek nem ilyen liberonyugati ize? A Szakralis Tarsadalom alapja, hogy van a Tortenelmi Szuks... illetve az Ontologikus Rend es azt kell csinalni, nincs valasztas meg hasonlo a Nyugat altal Rank Eroszakolt, a Magyar Termeszettol idegen dolog.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bz249, így van, ahhoz mondja. A "választást" a Birodalom erőszakolja ránk. Már régen azt mondtam volna, hogy nemzeti közfelkiáltással töröljük el ezt a nevetséges bohózatot, de sajnos az EU pénzére is szükség van a bioáram és a biopénisz terén végrehajtandó áttörésekhez. Természetesen nem hagyhatjuk, hogy a konzumidióták rosszul döntsenek, ezt megakadályozandó minden eszköz megengedett.

      Menedzselt demokráciáról hallott már?

      Törlés
  3. Ezt kár volt elolvasni

    VálaszTörlés